zondag, 5. juli 2009 - 13:18

Joyriding met hoogwerker

Drunen

De politie heeft zaterdagmorgen rond 02.30 uur twee mannen van 33 en 37 jaar oud uit Erp aangehouden. Bij de politie was een melding binnengekomen dat twee mannen met een hoogwerker door de straten van Drunen reden.

Vertrekpunt was de Hugo de Grootstraat. Agenten zagen de hoogwerker rijden in de Talmastraat. Toen de mannen de agenten zagen klommen ze snel uit het bakje van de hoogwerker en gingen ervandoor.

Na een korte achtervolging werd de 33-jarige man aangehouden op de Schimmelpenninckstraat. De 37-jarige man werd aangehouden in de Marnixstraat. De 33-jarige man bekende dat hij had gereden.

Na het stappen in Drunen zagen de mannen het voertuig staan. Het leek ze wel leuk om met de hoogwerker te gaan rijden. Eén van de mannen had toevallig een sleuteltje op zak dat in het contactslot paste.

Uit een blaastest bleek dat de verdachte ook had gedronken. Beide mannen werden ingesloten. Na verhoor zijn ze heengezonden. Voor zover bekend hebben ze geen schade veroorzaakt aan de hoogwerker of andere voertuigen.
Provincie:
Tag(s):