maandag, 12. oktober 2009 - 20:37

Justitie looft hoge beloning uit inzake de moord op Ufuk Kayakusu

Amsterdam

Morgen besteed het landelijk opsporingsprogramma van de Avro, Opsporing Verzocht, aandacht aan de zaak van de omgekomen Turkse man Ufuk Kayakusu.

Op 12 augustus jl. werd hij dood aangetroffen in zijn woning aan het Henric van Veldekehof, in Amsterdam West. Hij blijkt door geweld om het leven te zijn gebracht. Kayakusu werd rond 22.45 uur gevonden door zijn echtgenote die net terug kwam van vakantie uit Turkije, samen met hun drie jonge kinderen. Kayakusu is slechts 28 jaar oud geworden.

De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk met zijn dood te maken heeft. In de uitzending van Opsporing Verzocht wordt morgenavond uitgebreid aandacht aan de zaak besteed, inclusief een reconstructie van die avond. De uitzending zal in het Turks ondertiteld worden.

De hoofdofficier van justitie looft een beloning uit van 20.000 euro voor de tip die leidt tot het oplossen van deze zaak.

Het programma 'Opsporing Verzocht' wordt dinsdag 13 oktober om 21.50 uur uitgezonden op Nederland 1. De herhaling is op woensdag 14 oktober.
Provincie:
Tag(s):