woensdag, 11. maart 2009 - 21:49

Kavels in Tynaarlo zijn goud waard

Tynaarlo

De kredietcrisis stuwt momenteel de goudprijs naar grote hoogte, een veilige vluchthaven voor menigeen. Burgemeester en wethouders van de gemeente Tynaarlo vinden dat ook investeren in een bouwkavel in de gemeente een ‘gouden greep’ is. Die mening onderstreept het college met fysiek goud.

Wie in Tynaarlo een kavel koopt, heeft goud in handen. Dat is het thema waarmee de gemeente Tynaarlo vanaf donderdag 12 maart tot en met zondag 15 maart deelneemt aan de beurs Wonen&Co in Martiniplaza in Groningen. Bezoekers van de stand van de gemeente zullen ervaren dat een kavel in Tynaarlo een dubbele duurzame investering is.

Kavelkopers in Tynaarlo zijn tevreden kopers. Nieuwe inwoners spreken hun grote waardering uit voor het landelijke wonen, in het groen, of er direct naast, met ook voorzieningen altijd dichtbij. Weinig gemeentes in het Noorden van Nederland hebben kavels zoals de gemeente Tynaarlo ze heeft. Die gouden kavels wil de gemeente daarom op een speciale manier onder de aandacht brengen.

Wie in de stand van de gemeente zijn naam en adres registreert en vóór 1 december 2009 een kavel koopt, maakt kans op een goudstaaf ter waarde van 1250 euro. De gemeente Tynaarlo heeft drie goudstaafjes van 50 gram aangekocht om de duurzaamheid van kavels in Tynaarlo extra te symboliseren. In december 2009 zal notaris Wessel uit Paterswolde de trekking doen uit het bestand van alle kavelkopers die voor 1 december 2009 een koopovereenkomst hebben gesloten. Drie kopers zullen dan een goudstaafje van 1250 euro in ontvangst kunnen nemen.
Provincie:
Tag(s):