vrijdag, 9. januari 2009 - 23:50

Kavelwinkel organiseert inloopdagen Almere

Op 10 januari a.s. wordt gestart met thematische inloopdagen in de Kavelwinkel. Iedere zaterdag vindt in de Kavelwinkel een interactieve themamiddag plaats.

Kavelkopers en geïnteresseerden kunnen op deze themamiddagen informatie krijgen over uiteenlopende onderwerpen. De eerste themamiddag staat in het teken van de bouwbegeleider. Van 12.00 uur tot 14.00 uur zijn er bouwbegeleiders aanwezig om u geheel vrijblijvend te adviseren en uw vragen te beantwoorden.

In Almere kan iedereen een eigen huis bouwen. De gemeente Almere helpt particuliere opdrachtgevers op verschillende manieren, om het bouwen van hun ideale woning eenvoudiger en toegankelijker te maken.

Bijvoorbeeld door de verstrekking van informatie in de Kavelwinkel, de subsidiëring van een bouwbegeleider en de organisatie van een cursus, specifiek gericht op het bouwen van een eigen huis. De themamiddagen zijn een nieuw middel om het particuliere opdrachtgevers gemakkelijker te maken.

Tijdens de volgende themamiddagen krijgt u informatie over bijvoorbeeld het aanleggen van een tuin, duurzame bouw en ervaringen van particuliere opdrachtgevers. Daarnaast is iedere twee weken een architect aanwezig. Deze architect zet uw wensen en (programma van) eisen om in een eerste schets. De architecten zijn aanwezig van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Aanmelden voor de themamiddagen is niet nodig. U kunt gewoon binnenlopen in de kavelwinkel. Voor de data en thema’s en voor overige informatie kunt u kijken op www.ikbouwmijnhuisinalmere.nl

Kom naar de Kavelwinkel
De medewerkers van de Kavelwinkel in het stadhuis van Almere kunnen u zes dagen per week informeren over de bouw van een eigen huis. U kunt terecht in de Kavelwinkel voor een persoonlijk gesprek en informatie op maat.

De Kavelwinkel is geopend op maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur. Op donderdag tot 20:00 uur en op zaterdag van 10:00 – 15:00 uur. U vindt de winkel in de centrale hal van het stadhuis, Stadhuisplein 1, 1315 HR Almere, tel. (036) 533 8383, mail info@ikbouwmijnhuisinalmere.nl.
Provincie:
Tag(s):