donderdag, 29. januari 2009 - 20:56

Kijkavond van gestolen spullen

Emmen

Maandagmorgen 5 januari vond er een inbraak plaats in een woning aan de Slenerbrink in Emmen, hierbij werden geluids- en beeldapparatuur, een laptop, een spelcomputer, een navigatiesysteem en een koffiezetapparaat meegenomen. Nog diezelfde avond kon een 33-jarige Emmenaar als verdachte van de inbraak worden aangehouden. Hij bekende de inbraak en werd inverzekering gesteld.

Er volgde een nader onderzoek waarbij de man nu al meer dan 20 woning-en autoinbraken, in met name de wijk Bargeres, heeft bekend. Hij zit nog steeds vast en het onderzoek gaat voorlopig verder.

In de woning van de dader werden een grote hoeveelheid vermoedelijk van diefstal afkomstige goederen aangetroffen die in beslag zijn genomen. Enkele goederen zijn al retour naar de rechtmatige eigenaren. Van veel goederen zijn de eigenaren echter niet bekend. Daarom organiseert de politie vrijdag 30 januari van 18.00 tot 21.00 uur een kijkavond in het politiebureau Emmen Zuid aan de Waanderweg.

Het gaat hierbij om kleine gebruiksvoorwerpen zoals mobiele telefoons, fotocamera’s, sieraden, portemonnees, afstandbedieningen etc. Door middel van de kijkavond hoopt de politie nog meer zaken op te kunnen lossen. Bezoekers worden verzocht een identiteitsbewijs mee te nemen.
Provincie:
Tag(s):