vrijdag, 27. maart 2009 - 19:31

Kim Feenstra coacht aanstormende modellen

Amsterdam

De Talentenbeurs is dé gelegenheid voor aanstormend talent om informatie in te winnen en zichzelf te presenteren aan de juiste mensen uit de industrie, zoals artiestenmanagers, radiozenders, tv-producenten, castingbureaus, modellenbureaus en andere vakspecialisten en talentscouts. Top model Kim Feenstra coacht en beoordeelt samen met Miss World Nederland 2008 Melissa Sneekes, modellenscout van Max Models Mike Eland en castingdirector Arjan Boot de nieuwe gezichten.

Tijdens deze unieke beurs betreden aanstormende talenten het podium in Marcanti in Amsterdam, voor sommigen wellicht de eerste stappen 'in the spotlights'.

Daarnaast treden artiesten zoals Dewi, Des' Ray, Pauline, Oren Schrijver, Joost Buitenweg en Marloes van der Wel (Radeloos) op, of beoordelen en coachen aanstormende talenten.

Het winnende model maakt kans op een modellencontract, het winnende zangtalent een promotie pakket t.w.v. maar liefst 15.000 euro, bestaande uit een singlecontract, studio- en foto-opnamen, promotie, radiopluggen, management, boekingen, enz..
Categorie:
Tag(s):