maandag, 8. juni 2009 - 21:32

Kindertheater bij het Boomkroonpad

Drouwen

Tijdens de theatervoorstelling “Wat hoor ik, wat zie ik?� beleven de bosvrienden Groensproet en Blad samen met een aantal dieren uit het bos een vrolijk avontuur. De kinderen nemen actief deel aan het avontuur van de bosfiguren. De voorstelling is voor kinderen van 4 t/m 8 jaar.

Theater Bloem neemt kinderen tijdens deze middag mee in de spannende wereld van de natuur. Zij hebben de natuur als uitgangspunt. ‘Wat hoor ik, wat zie ik?’`, heet de voorstelling, die gericht is op kinderen van 4 tot en met 8 jaar. Tijdens het theaterstuk beleven de bosvrienden Groensproet en Blad, samen met hun dierenvrienden, een vrolijk avontuur. Ze hebben de lente in hun bol en gaan nieuwe nesten maken. De kinderen nemen actief deel aan het avontuur van de bosfiguren.

Het kindertheater vindt plaats op woensdag 17 juni bij het Boomkroonpad. De voorstellingen starten om 14.00 en 15.00 uur uur en duren 30 minuten per voorstelling. De kosten zijn € 2,50 per kind, graag vooraf aanmelden bij het Boomkroonpad: telefoon 0592-377305 of e-mail info@hetboomkroonpad.nl.
Provincie:
Tag(s):