donderdag, 26. maart 2009 - 9:01

Klein Canada gereed

Apeldoorn

De gemeente Apeldoorn organiseert op 30 maart 2009 een inloopavond over het ontwerp bestemmingsplan ‘Beekbergen - Klein Canada’. Tijdens deze inloopavond kunnen omwonenden en belangstellenden het ontwerp bestemmingsplan inzien.

Ook is het mogelijk om vragen te stellen aan de aanwezige ambtenaren en de ontwikkelende partijen die het woningbouwplan gaan realiseren.

Het plan, bestaande uit 38 woningen in verschillende typen, is in 2005 en 2007 al eerder gepresenteerd in het dorp. Voordat het woningbouwproject gerealiseerd kan worden, is een wijziging van het huidige bestemmingsplan nodig. Voor een wijziging wordt een procedure doorlopen, waarbij gelegenheid is om te reageren op het plan. Het plan is inmiddels zover dat de bestemmingsplanprocedure gestart kan worden.

Vanaf 26 maart tot en met 06 mei 2009 ligt het ontwerp bestemmingsplan ‘Beekbergen - Klein Canada’ ter inzage en bestaat de gelegenheid een inspraakreactie in te dienen.

De inloopbijeenkomst op 30 maart is van 19.00 tot 21.00 uur in hotel Klein Canada aan de Ruitersmolenweg 15 in Beekbergen.
Provincie:
Tag(s):