woensdag, 24. juni 2009 - 20:36

Kleinste kruidenier van Nederland geeft kredietcrisis korting

Ruinerwold

In tijden dat er bedrijven sluiten en ontslagen vallen overal in het land, komt kruidenierswinkel Opoe’s Erfenis uit Ruinerwold met een toepasselijke crisisactie.

Kruidenier Henk Smit geeft deze zomer tien procent kredietcrisis korting aan personen die door de recessie hun baan kwijt zijn geraakt. Op deze manier wil Opoe’s Erfenis hun medeleven tonen met deze doelgroep. “Onder het motto zo komen wij de zomer door’.

Smit: ‘Het is al erg genoeg als je in deze tijden je baan verliest. Dagelijks lezen en horen we berichten in de media over bedrijven die sluiten, en werknemers moeten ontslaan. Op radio en TV worden de gevolgen van de recessie belicht. Je inkomen valt geheel of misschien voor een gedeelte weg. Er is dus minder te besteden. Op deze willen we onze getroffen klanten een hart onder de riem steken. Door hun tien procent korting te geven op de dagelijkse boodschappen’.

Bij Opoe’s Erfenis geldt de korting bij aankoop van levensmiddelen als brood, banket, vlees, chocolade, kaas en op het overige assortiment. 'De special actie voor onze klanten start morgen en duurt de gehele zomer maar deze actie geldt niet voor managers en bankdirecteuren’ aldus Smit.
Provincie:
Tag(s):