zaterdag, 15. augustus 2009 - 20:20

Klem onder vrachtwagen

Een 22-jarige man uit Mijnsheerenland heeft bij een ongeval met zijn voeten bekneld gezeten onder het wiel van een vrachtwagen.

De hulpverleners gingen snel naar de plek van het ongeval. De traumahelikopter vloog ook naar de plek van het ongeval. Brandweerlieden ontzetten de bromfietser door de oplegger van de vrachtwagen op te krikken.

Hierna bleek dat de 22-jarige geluk gehad heeft mogelijk door het dragen van zogenaamde veiligheidsschoenen. Waarschijnlijk bestaat het letsel uit schaaf- en snijwonden en op het eerste gezicht had de bromfietser geen breuken maar wel kneuzingen.

Een ambulance bracht het slachtoffer naar het ziekenhuis. Het ongeval gebeurde op vrijdagmiddag 14 augustus 2009 omstreeks 17.30 uur bij de splitsing van de Polderweg met de parallelbaan van de N 217 in Mijnsheerenland.

Tijdens het draaien vanaf de parallelbaan naar rechts de Polderweg op zag de 27-jarige vrachtwagenchauffeur uit Capelle aan den IJssel waarschijnlijk de bromfietser niet. De oplegger schepte de 22-jarige bromfietser en deze kwam bij zijn val bekneld te zitten onder een wiel.
Provincie:
Tag(s):