dinsdag, 12. mei 2009 - 17:33

Leak Repairs Specam vestigt zich op Kenniswerf

Vlissingen

Leak Repairs Specam (LRS) zal binnen anderhalf jaar verhuizen naar een nieuw gebouw aan de Oostsouburgseweg op de Kenniswerf in Vlissingen, langs het spoor. Het internationale bedrijf is nu nog gevestigd aan de Prins Hendrikweg.

De core business van LRS past goed binnen het concept van de Kenniswerf. Het bedrijf biedt services op het gebied van specialistische industriële dienstverlening. Bovendien wil LRS de huidige samenwerking met ROC Zeeland en Hogeschool Zeeland intensiveren.

De ambitie van de gemeente Vlissingen is om op de Kenniswerf een concentratie van de Vlissingse en Zeeuwse Kenniseconomie te realiseren. Hierbij gaat het om het creëren van een vestigingsplaats voor onder andere kennisintensieve en dienstverlenende bedrijven en de verdere ontwikkeling van onderwijs. Ook het opnieuw inrichten van de openbare ruimte maakt hiervan onderdeel uit.

LRS is binnen Nederland een van grootste bedrijven op het gebied van specialistische industriële dienstverlening. De hoofdvestiging bevindt zich in Vlissingen. LRS is een dochteronderneming van TEAM Industrial Services. Het hoofdkantoor is gevestigd in Houston, VS. LRS werkt onder meer voor de chemische industrie, olieraffinaderijen, scheeps(reparatie)werven, voedingsmiddelenindustrie, energiecentrales en offshore bedrijven.
Provincie:
Tag(s):