dinsdag, 3. maart 2009 - 19:27

Leerlingen melden zich bij de politie

Almere

Maandagmiddag meldde een leerling van het Buitenhout College zich bij de recherche van Almere Buiten omdat hij betrokken was bij het incident van afgelopen vrijdagmiddag. Daarbij werd een agente van de recherche belaagd op het moment dat zij ingreep bij een onderlinge vechtpartij.

Een 13-jarige scholier meldde zich maandagmiddag bij rechercheurs van Almere Buiten. Hij bleek één van de verdachten die een aandeel heeft gehad bij het belagen van de Almeerse recherchevrouw. Met de jongen en zijn ouders is een afspraak gemaakt wanneer hij wordt gehoord als verdachte.

Ook meldde een aantal scholieren zich als getuige. Het onderzoeksteam heeft inmiddels meerdere namen doorgekregen van kinderen die er vrijdagmiddag bij betrokken waren. Deze mogelijke verdachten worden benaderd om gehoord te worden. Hun ouders zullen in kennis worden gesteld.

Een aantal leerlingen van het Buitenhout College verscheen maandagmiddag aan de balie van het politiebureau met een grote bos bloemen. Zij veroordeelden het voorval en wensten de politievrouw namens vele andere scholieren, met de fleurige ruikers sterkte en beterschap.
Provincie:
Tag(s):