vrijdag, 3. april 2009 - 9:27

Lelijkste plek van Skarsterlân

Joure

Skarsterlân kent vele mooie plekjes maar ook een aantal plaatsen waar ze minder trots op zijn. Skarsterlannieuws.nl wil er met een verkiezing achterkomen wat door de bezoekers van de site als het meest lelijke plekje wordt ervaren.

Nomineren
Vanaf woensdag 8 april hebben de bezoekers drie weken de tijd om plaatsen, objecten of gebouwen te nomineren. Via het emailadres verkiezing@skarsterlannieuws.nl kan men een lelijke plek nomineren. De plekken die het meest worden genoemd zullen uiteindelijk de spreekwoordelijke strijd met elkaar aangaan.

Stemmen
“De acht meest genoemde plekken zullen in acht dagen door ons op een rijtje worden gezet. De genomineerde plekken zullen door middel van artikelen op de site onder de aandacht worden gebracht. Daarna kan iedereen een stem uitbrengen op één van de acht plaatsen�, vertelt redacteur Jan Brinksma van Skarsterlannieuws.nl. De verkiezing duurt twee weken. Daarna worden de stemmen geteld en zal uiteindelijk het lelijkste plekje van Skarsterlân bekend zijn.

Prijs
Voor de bezoekers zit er nog een aardigheidje aan de verkiezing. “Uit alle stemmers zal iemand worden getrokken die een leuke prijs ontvangt.�
Provincie:
Tag(s):