donderdag, 5. maart 2009 - 13:05

Levensreddende hulp bij autobrand na aanrijding

Getuigen hebben woensdagavond 4 maart levensreddende hulp geboden aan een 57-jarige man uit Westendorp die bij een eenzijdig verkeersongeval op de Kersendijk in zijn woonplaats betrokken raakte. Het slachtoffer is zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Dit heeft de politie dondedag 5 maart laten weten.

De man botste met zijn auto omstreeks 20.30 uur tegen een boom en raakte bekneld. De auto raakte in brand en dankzij kordaat optreden van diverse getuigen werd de motor uitgeschakeld en kon men een eerste brand blussen.

Inmiddels waren brandweer en politie gearriveerd en toen de auto weer vlam vatte, was het vuur snel geblust. Ambulancepersoneel en de brandweer konden de man uit de auto bevrijden. De medisch specialisten van een traumahelikopter verleenden ondersteuning.

De bestuurder is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen vervoerd. Hij is zwaar gewond, maar zijn toestand schijnt stabiel te zijn.

De politie zoekt contact met een getuige die hulp heeft verleend. Hij was met zijn dochter ter plaatse maar zijn gegevens zijn nog niet bekend. Hij kan bellen met 0900 – 8844.
Provincie:
Tag(s):