vrijdag, 15. mei 2009 - 22:59

Lopen voor Tim

Zeewolde

Binnenkort is het weer zover, dan start voor honderden mensen de Avondvierdaagse. Tim Foundation is op zoek naar enthousiaste lopers die hun kilometers willen laten sponsoren voor Tim Foundation.

Tim Polderman is de naamgever aan de Tim Foundation die zich inzet voor kinderen met een energie stofwisselingsziekte. Tim gaat vijf dagen per week naar school op De Trappenberg in Huizen, maar vorig jaar zat hij op woensdagen nog op basisschool Het Mozaïek in Zeewolde. Rianne Does die afgelopen jaar bij Tim in de klas zat heeft zich in 2008 laten sponsoren tijdens de Avondvierdaagse. Ze heeft toen meer dan 600 euro bij elkaar gewandeld.

Nancy Polderman: “Wij vonden het super dat Rianne zich door familie, buurtgenoten en vrienden heeft laten sponsoren en het bij elkaar gelopen bedrag op de rekening van Tim Foundation heeft gestort.� Door deze en de vele andere acties heeft Tim Foundation afgelopen jaar in juli, tijdens de Vierdaagse van Nijmegen, een cheque van 40.000,- euro kunnen overhandigen aan professor Smeitink van het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen waarmee hij verder onderzoek kan doen naar medicijnen voor kinderen met een energie stofwisselingsziekte.

Tim Foundation hoopt dat er ook dit jaar kinderen zijn die zich willen laten sponsoren voor de stichting. Zij kunnen zich dan aanmelden op de website www.timfoundation.nl , of per e-mail naar info@timfoundation.nl. Wie zich aanmeldt krijgt een sponsorpakket met o.a. een t-shirt van Tim Foundation. “We hopen natuurlijk op veel kinderen die het idee van Rianne volgen�, zegt Nancy.

Voor meer informatie: www.timfoundation.nl
Provincie:
Tag(s):