vrijdag, 27. maart 2009 - 19:59

Lowlands bij je thuis

Amsterdam

Op 21, 22 en 23 augustus vindt in Biddinghuizen de 17e editie van A Campingflight to Lowlands Paradise plaats. Een krap maandje eerder, op donderdagavond 30 juli, kan één gelukkige Lowlander alvast een mini-editie van het festival verwelkomen...in zijn of haar eigen huis!

Michiel Veenstra (www.metmichiel.nl) Lowlands Bij Je Thuis, met het idee om die-hard Lowlanders de unieke kans te geven Lowlands in huis te halen voor het echte grote festival losbarst. Dat jaar vond het zeer kleinschalige festival plaats in het huis en de achtertuin van Lowlands-addict Laura. Er waren optredens van de band Alamo Race Track, schrijvers Jack Nouws en Oscar Kocken en cabaretier Martijn Oosterhuis.

Een camping ontbrak uiteraard ook niet, want geen festival is compleet zonder de mogelijkheid om ’s nachts verzadigd en vermoeid je tent in te rollen....

Vanaf vrijdag 27 maart kunnen mensen die dromen van een eigen Lowlandseditie 15 weken lang meedoen aan de actie Lowlands Bij Je Thuis. De actie loopt via Lowlands en bestaat uit het fotograferen of filmen van een footprint: de Lowlands-sticker van dit jaar, een daadwerkelijke voetafdruk, de slipsporen van je rollator, of iets anders creatiefs. Plakken, knippen, borduren en paintbrush: het mag natuurlijk allemaal!
Categorie:
Tag(s):