donderdag, 8. januari 2009 - 21:05

Luchthaven-directeur vertrekt na acht jaar

Eelde

Luchthavendirecteur Jeroen Meulendijks vertrekt na acht jaar bij Groningen Airport Eelde. Meulendijks verruilt de hectiek van de Noordelijke luchthaven per 1 maart 2009 voor de functie van directeur bij Vakopleiding Transport en Logistiek te Alphen aan den Rijn. Volgens Meulendijks is het tijd voor een nieuwe stap in zijn carrière.

“Onze luchthaven staat er uitstekend voor na het recordjaar van 2008. Ik reken bovendien op een positief besluit rond de baanverlenging. Vanaf dat moment zijn we daadwerkelijk in staat een belangrijke nieuwe impuls aan de Noordelijke regionale economie te geven. Mede dankzij de steun van onze Aandeelhouders, trouwe passagiers en het Noordelijke bedrijfsleven zijn de vooruitzichten voor de lange termijn zeer positief�, aldus Meulendijks.

Hoewel de Raad van Commissarissen van Groningen Airport Eelde het vertrek van Jeroen Meulendijks betreurt, heeft zij begrip voor zijn persoonlijke besluit. De Raad spreekt haar dank en waardering uit voor de wijze waarop Jeroen Meulendijks zijn functie heeft uitgeoefend en is hem zeer erkentelijk voor zijn bijdrage aan de positieve ontwikkeling van de luchthaven in de afgelopen jaren.

De Raad van Commissarissen zal zich buigen over de invulling van de directie-functie.
Provincie:
Tag(s):