zondag, 22. maart 2009 - 16:57

Man gooit emmer urine over agente heen

Borne

Een agente heeft zondag 22 maart urine over zich heen gekregen die door een 54-jarige man vanuit een dakraam uit een emmer naar beneden werd gegooid.

Bij de meldkamer van de politie Twente kwam in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 00.51 uur een melding binnen van bedreiging. Een man zou een vrouw achterna zitten met een mes aan de Von Bonninghausenstraat in Borne.

De gealarmeerde agenten spraken in een woning aan de Von Bonninghausenstraat een 46-jarige vrouw uit Borne. Zij vertelde dat ze telefonisch werd lastig gevallen door een 54-jarige man. Ze is naar deze man gegaan om te vertellen dat hij moest stoppen met haar lastigvallen.

Hierop zou de man haar hebben bedreigd met een mes. De vrouw is een woning van één van de buren ingevlucht. Op het moment dat de vrouw haar verhaal vertelde aan een agent stond een andere vrouwelijke politieagent buiten, voor het portiek van de betreffende woningen.

Op dat moment gooide de 54-jarige man een emmer met urine leeg door zijn dakraam. De inhoud kwam geheel over de agente. De agente deed aangifte van vernieling van haar dienstspullen.

De 46-jarige vrouw deed aangifte van bedreiging met de dood. De 54-jarige man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij werd opgesloten.
Provincie:
Tag(s):