woensdag, 28. januari 2009 - 20:53

Man op de vlucht voor politie rijdt tegen tram

Rotterdam

De politie heeft woensdag 28 januari een man aangehouden die probeerde te vluchten voor de politie. Hij reed daarop tegen een tram aan. Dit heeft de politie woensdag laten weten.

Woensdagmiddag rond kwart over vier controleerde politie auto's op de Laan op Zuid. Een automobilist die daar reed en de controle zag, wilde draaien op de groenstrook van de Laan op Zuid. De man zag daarbij een aankomende tram over het hoofd en werd daarbij aangereden. Hij raakte bekneld in het wrak van zijn auto.

Na deze zinloze actie, zeker ook omdat agenten controleren op mensen die de controle proberen te ontlopen, is de 37-jarige man uit Rotterdam uit de auto gehaald, en overgebracht naar het ziekenhuis.

Hij werd vergezeld door agenten; de man bleek namelijk 'gesignaleerd' te staan, ofwel, de politie was naar hem op zoek omdat hij nog diverse openstaande boetes had en onverzekerd rondreed.

De politiemensen hielden hem aan. Na zijn bezoek aan het ziekenhuis, zal de verdachte worden overgebracht naar het politiebureau en worden ingesloten voor nader onderzoek.
Provincie:
Tag(s):