vrijdag, 17. juli 2009 - 15:03

Man overleden na schermutseling in Vlissingen

Vlissingen

Bij de meldkamer van de Zeeuwse politie kwam er donderdagavond omstreeks 22.00 uur een melding binnen dat er een bewusteloze man lag op de hoek van de Bloemenlaan en de President Rooseveltlaan in Vlissingen.

Vanwege extra surveillances in het gebied, in verband met het samenscholingsverbod dat onlangs werd afgekondigd door de burgemeester, waren er agenten dicht in de buurt van het incident. De agenten troffen inderdaad een man liggend op de straat aan. De man was niet aanspreekbaar. Voor hem is direct een ambulance gewaarschuwd. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Het werd de politie al snel duidelijk dat er kort voor de melding kennelijk onenigheid was ontstaan tussen het slachtoffer en een groepje mensen dat daar ter plekke was, ook zou hierbij gevochten zijn. Met dit gegeven in het achterhoofd hebben agenten twee jonge mannen aangehouden die er van verdacht worden iets met de zaak te maken te hebben. De verdachten zijn 18 en 19 jaar oud en afkomstig uit Vlissingen en Middelburg. Meer aanhoudingen worden door de politie niet uitgesloten.

Het 40-jarige Vlissingse slachtoffer is in het ziekenhuis overleden. De toedracht van het gebeuren is nog niet bekend, de politie onderzoekt dit nog. Er wordt sectie verricht op het lichaam van de Vlissinger.
Provincie:
Tag(s):