maandag, 16. maart 2009 - 14:11

Man slaat toevallige passanten in het gezicht

Deventer

Op zondagmiddag 15 maart rond 17.20 uur heeft een 60-jarige man uit Deventer op de Singelstraat van een onbekende man een klap gekregen tegen zijn kaak. De 60-jarige man liep met zijn vrouw op het trottoir aan de Singelstraat toen een onbekende man hen tegemoet kwam lopen. Dit heeft de politie maandag 16 maart bekendgemaakt.

De man haalde zonder aanleiding uit en deelde een kaakslag uit. Toen de 60-jarige man er iets van wilde zeggen, zag hij dat de man ook een mes bij zich had en een dreigende houding aannam en er vervolgens vandoor ging.

De 60-jarige man heeft aangifte gedaan van mishandeling en bedreiging. Toen de man aangifte deed op het politiebureau kreeg de politie nog een melding van een zojuist mishandelde passant in de omgeving van de Singelstraat.

Aan de Brinkgreverweg rond 17.25 uur heeft ook een 62-jarige man uit Deventer een vuistslag in zijn gezicht gekregen van vermoedelijk dezelfde man die hij en zijn vriendin toevallig passeerden. De 62-jarige man had door de klap een bloedlip en een verdikking. Na de klap uitgedeeld te hebben rende de man weg in de richting van de Diepenveenseweg.

De politie is op zoek naar de verdachte, een blanke man van circa 20/25 jaar oud, ongeveer 1.70 meter lang en een normaal tot stevig postuur met asblond haar. De man kwam verward over. De politie sluit niet uit dat er meerdere mensen bedreigd zijn door deze man en wil dan ook graag in contact komen met personen die ook zijn lastig gevallen.

Zij, maar ook personen die aanslaan op het genoemde signalement van de verdachten, worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):