woensdag, 17. juni 2009 - 11:45

Man steekt band politieauto lek om bekeuringen

Den Haag

Een 24-jarige man uit Den Haag heeft dinsdagavond uit boosheid een band van een politieauto lek gestoken. Terwijl politieagenten aan het werk waren op de Strandweg, zag een oplettende getuige dat de man met een mes de band van de politieauto lek stak.

Vervolgens nam hij de benen. De getuige waarschuwde de politieagenten, die direct de achtervolging inzetten. Andere agenten stelden een onderzoek in de omgeving in. Op de Vuurtorenweg sloten de agenten de man in, die de bosjes in vluchtte. Ook hier waren er weer oplettende getuigen die de politie hielpen om de om de exacte locatie te vinden, waar de verdachte zich had verstopt. Hierop omsingelden de agenten de man, die eieren voor zijn geld koos en tevoorschijn kwam. Het mes had hij onderweg weggegooid, maar werd al snel door de politieagenten gevonden en veiliggesteld. Op het politiebureau werd de man ingesloten

De man verklaarde op het bureau de band te hebben lek gestoken omdat hij boos was omdat hij eerder die dag meerdere bekeuringen had gekregen.
Provincie:
Tag(s):