maandag, 25. mei 2009 - 15:06

Mannen aangehouden na mishandelen partners

Weert

De politie heeft afgelopen weekend twee mannen aangehouden die hun partners hadden mishandeld. Een van de mannen kreeg tevens een huisverbod opgelegd.

Zo werd zondagavond een 41-jarige man uit Weert aangehouden wegens mishandeling van zijn 43-jarige vrouw. De 41-jarige verdachte zou zijn vrouw die avond tijdens een ruzie meerdere malen geslagen hebben. Toen agenten ter plaatse kwamen en de vrouw de voordeur opendeed, zat ze onder het bloed. Ook waren in de woning meerdere stoelen en een tafel vernield. De agenten hebben hierop de 41-jarige verdachte aangehouden en in verzekering gesteld. De Weertenaar heeft aansluitend een huisverbod opgelegd gekregen.

In de nacht van zondag op maandag is een 47-jarige man uit Kelpen-Oler aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn 38-jarige vriendin. De verdachte zou zijn vriendin meerdere malen hebben geschopt en haar keel hebben dichtgeknepen. Agenten hebben de verdachte diezelfde nacht aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het bureau. De politie is een onderzoek gestart.
Provincie:
Tag(s):