zondag, 22. februari 2009 - 12:26

Mannen kunnen tv kijken tijdens wachten bij pashokje

Winkel in, winkel uit en eindeloos wachten in de rij voor de pashokjes – mannen hebben wat te verduren als ze weer op sleeptouw worden genomen door hun vrouw of vriendin. Maar liefst 33% van de Nederlandse mannen geeft in onderzoek aan niet mee te gaan winkelen omdat ze dit zelf willen, maar omdat hun partner dit zo graag wil.

Mannen wachten tijdens een shopsessie gemiddeld 1,5 uur op hun partner, maar voor hun gevoel duurt het vaak veel langer. 7% van de mannen vindt zelfs dat ze ‘eindeloos’ op hun vrouw of vriendin moeten wachten. Om de tijd totdat vrouwlief weer uit het pashokje komt te doden, probeert 45% van de mannen het keuzeproces te versnellen door haar te helpen, 32% kijkt of er leuke vrouwen in de winkel rondlopen en 53% van de mannen wacht passief af tot hun vrouw of vriendin weer uit het pashokje komt.

Tot en met 8 maart is wachten tijdens het shoppen niet meer vervelend, maar juist leuk! Dan kunnen bezoekers van de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven tijdens het wachten gratis gebruik maken van MobielTV van KPN, echte televisie op een mobiele telefoon.
Categorie:
Tag(s):