dinsdag, 24. februari 2009 - 10:22

Meer deelnemers bedrijvenloop Univé Klap tot Klaploop

Stadskanaal

Er melden zich meer bedrijven aan voor de Univé Klap tot Klaploop op maandag 13 april, Tweede Paasdag, in Stadskanaal dan in voorgaande jaren. Ondanks de recessie verwacht de organisatie dat dit jaar zeker veertig bedrijven deelnemen aan de Adviesplein de IJzeren Klap-bedrijvenloop. Vorig jaar namen 26 teams aan het evenement deel.

'De Klap tot Klaploop kan voor bedrijven zeer waardevol zijn', zegt bestuurslid Jan Prummel. “De sfeer is ieder jaar fantastisch. De loop kan bedrijven een sportief aanzien geven en voor de teambuilding is het evenement bij uitstek geschikt. Niet alleen door de deelname, maar ook door de trainingen vooraf. Ondernemingen kunnen met één team of meerdere teams deelnemen.�

Reeds een aantal jaren maakt de promoavond in het Adviesplein De IJzeren Klap in Musselkanaal deel uit van het pakket voor de bedrijvenloop. Dit jaar wordt deze avond gehouden op vrijdag 3 april met sprekers over sport, gezondheid en veiligheid. Aanvang 20.00 uur. Het uitgebreide pakket voor bedrijven staat vermeld op www.klaptotklaploop.nl.
Provincie:
Tag(s):