donderdag, 8. januari 2009 - 15:14

Meisje gestoken door stiefvader

Zaandam

De politie heeft dinsdagavond een 45-jarige man aangehouden in zijn woning op verdenking van poging tot doodslag, zware mishandeling en huiselijk geweld. De man wordt ervan verdacht zijn minderjarige stiefdochter met een mes te hebben gestoken. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

Dinsdagavond tegen 19.30 uur werd de politie gebeld dat er een conflict was in een woning in Zaandam, waarbij een meisje was neergestoken. Op het moment dat de politie aanbelde deed de verdachte open en liet zich vrijwillig in de boeien slaan.

De agenten troffen het slachtoffer, de minderjarige stiefdochter van de verdachte, aan op de bank. De moeder van het meisje verklaarde dat zij en de verdachte ruzie hadden. Op het moment dat haar partner op haar af kwam lopen met een mes zou haar dochter ertussenin gesprongen zijn.

Het meisje werd in haar zij gestoken. Het ambulancepersoneel verzorgde het meisje ter plekke en vervoerde haar naar het ziekenhuis. Haar toestand is ernstig. De politie heeft sporenonderzoek verricht in de woning.

De stiefvader rook naar drank en dat hij had gedronken werd bevestigd door de blaastest die de politie afnam (1,4 promille). Hij is verhoord en ingesloten.
Provincie:
Tag(s):