woensdag, 27. mei 2009 - 9:22

Middelburg in het teken van Jazz

Middelburg

Tijdens het pinksterweekend 2009 zal de jazz Middelburg omarmen. Voor de derde keer op rij biedt het International Jazz Festival Middelburg een podium voor internationale, nationale en Zeeuwse jazzmusici, die een breed scala aan jazzstijlen ten gehore zullen brengen.

Het International Jazz Festival Middelburg is het resultaat van een uniek samenwerkingsverband met Muziekpodium Zeeland, de Zeeuwse Muziekschool, Theaterexploitatie Zeeland, Desafinado en Stichting JASZ, onder het bestuur van Stichting Jazzpodium Middelburg.

Iedereen zal tijdens het komende pinksterweekend aan zijn trekken komen. Van een kinder jazzopera tot aan dixieland, van moderne jazz die vanaf het midden wordt verkend tot aan haar grenzen met hiphop en popmuziek, van aanstormend talent tot aan gevestigde (inter)nationale musici. Er zijn ook workshops en masterclasses. Deze zullen gegeven worden door diverse optredende artiesten.

De formule van het festival beoogt een combinatie van (inter)nationale en toekomstige top plus een breedteprogrammering, met als rode draad ‘kwaliteit’.

Meer info vindt u op www.jazzmiddelburg.nl
Provincie:
Tag(s):