donderdag, 29. januari 2009 - 19:55

Milieutoezichthouders Emmen delen bekeuringen uit

Emmen

De milieutoezichthouders van de gemeente Emmen hebben tegen vier personen proces-verbaal opgemaakt. Deze personen worden hebben afval gestort naast inzamelcontainers bij diverse flats.

Naar aanleiding van klachten van bewoners zijn de milieutoezichthouders op onderzoek gegaan in Emmen. Aan de Torenvalk bleek een 22-jarig persoon afval te storten, aan de Weytackers ging het om een 41- en een 20-jarige bewoner. Aan de Ruinerbrink werd tegen een 35-jarige bewoners proces-verbaal opgemaakt voor het storten van een partij oud papier langs de weg. De bewoner heeft nadien alles op moeten ruimen. Een 22-jarige bewoner uit Angelslo werd bekeurd in verband met het storten van grofvuil op een weiland bij de Schansstraat. Ook deze dader heeft alles op moeten ruimen en de het afval af moeten voeren naar Area Reiniging.

Tijdens een controle langs de scholierenroute, werd een 15-jarige scholier uit Sleen op heterdaad betrapt op het weggooien van afval. Na het opmaken van het proces-verbaal moest de scholier het afval opruimen.
Provincie:
Tag(s):