woensdag, 14. oktober 2009 - 20:27

Mishandelde man in Musselkanaal, nog buiten bewustzijn

Musselkanaal

De man die dinsdag 6 oktober 2009 zwaar gewond werd gevonden in een geparkeerde auto in Musselkanaal, ligt nog steeds in het ziekenhuis. Door het letsel van vermoedelijk een mishandeling, hebben de artsen besloten de man kunstmatig in slaap te houden. Dit maakte Sylvia Sanders, woordvoerder van de regiopolitie Groningen, bekend aan Blik op Nieuws.

Het slachtoffer, een 41-jarige man uit Emmen, werd die dag omstreeks 20.00 uur buiten bewustzijn aangetroffen in een auto aan de Twee Boerendiep. Met ernstige verwondingen is het slachtoffer naar een ziekenhuis gebracht. Het heeft enige tijd geduurd voordat met zekerheid de identiteit van het slachtoffer vastgesteld kon worden. Dit kwam mede doordat de man in een auto lag die een Pools kenteken had en niet zijn eigendom is. Ook heeft de politie nog niet met de man kunnen praten.

Dinsdag 13 oktober j.l. heeft de politie op de Twee Boerendiep een passanten onderzoek gehouden. Volgens de woordvoerder heeft dit geen bruikbare tips opgeleverd. Het sporenonderzoek in de auto heeft geen duidelijkheid gegeven over wat er zich heeft afgespeeld.

De politie is opzoek naar getuigen die iets hebben gezien voordat dat man werd aangetroffen door de politie. Getuigen kunnen bellen met de politie op 0900-8844 (lokaal tarief)
Provincie:
Tag(s):