maandag, 13. juli 2009 - 18:48

Moeder Jan Smit doet boekje open over Yolanthe

Amsterdam

Yolanthe Cabau van Kasbergen zou voor ruim twee ton aan spulletjes uit het huis van Jan Smit hebben meegesleept. Dat beweerd de moeder van de Volendamse zanger in een interview met SBS SHownieuws en Weekblad Prive.

Twee maanden geleden maakten Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen bekend dat zij uit elkaar gingen. Korte tijd later werd Yolanthe gezien bij Jan's huis met een verhuisploeg. Achteraf zou gebleken zijn dat Yo nog een terug gekomen is en veel spulletjes die eigelijk niet van haar waren meegenomen heeft.

Over Yolanthe, van wie iedereen dacht dat zij haar schoondochter zou worden, zegt Gerda Smit: “Ik heb haar altijd een leuke schoondochter gevonden. Ze heeft hier twee jaar over de vloer gelopen en ik heb nooit problemen met haar gehad. Maar na dit geintje heb ik een hele rare smaak in mijn mond gekregen.”

Gerda Smit zegt ook dat Yolanthe na haar vertrek uit Jan zijn villa dingen heeft gedaan die volgens haar alle fatsoensnormen te boven gaan. “Een heel groot bedrag is er weg. Erg veel geld”, aldus de moeder van Jan Smit. Op de vraag van Evert of het om een ton gaat antwoordt Gerda: “Misschien wel meer…”

Yolanthe reageerde op het bericht door te zeggen dat er van diefstal geen sprake is. Samen met jan heeft ze bepaald wie wat houdt ze is na haar vertrek uit de villa niet meer alleen in de woning geweest en heeft er zeker geen spullen weggehaald.
Categorie:
Tag(s):