maandag, 19. oktober 2009 - 14:44

Monteur Wegenwacht krijgt vuistslag als 'dank'

Maarssen

Een automobilist was op zondag 18 oktober niet tevreden over de oplossing die een wegenwacht hem bood en gaf hem een vuistslag. Dit heeft de politie maandag bekendgemaakt.

Rond 14.00 uur deed een 52-jarige wegenwacht in het politiebureau aangifte van mishandeling. Hij hielp die ochtend rond 11.45 uur een automobilist op de Europalaan. De man had problemen met de uitlaat van zijn auto.

Geen vervangend vervoer
De wegenwacht bood hem aan de auto naar een garage in Utrecht te slepen, waar hij het probleem tijdelijk op zou kunnen lossen. De man wilde vervangend vervoer, maar omdat de uitlaat gerepareerd kon worden, had hij daar geen recht op. De mannen kwamen er niet uit, waarop de wegenwacht besloot weg te gaan.

Vuistslag
De automobilist eiste zijn naam, maar die weigerde hij te geven. De wegenwacht stapte in en wilde wegrijden. Daarbij gaf de automobilist hem een vuistslag in het gezicht, waarna het slachtoffer er in slaagde weg te rijden.

De wegenwacht liep letsel in zijn gezicht op en deed aangifte van mishandeling. Aan de hand van het kenteken stelt de politie een onderzoek naar de verdachte in.
Provincie:
Tag(s):