dinsdag, 18. augustus 2009 - 11:15

Nederlanders hebben de beste seks tijdens de zomer

Eindhoven

In de zomer nemen de temperaturen op meer dan één manier een hoge vlucht, aangezien ook het seksleven van koppels in het vakantieseizoen opleeft. Een internationaal onderzoek naar het hedendaagse seksleven liet zien dat koppels hun liefdesleven in de zomer veel hoger waarderen dan in de rest van het jaar

Eén van de uitkomsten was dat Nederlandse koppels hun alledaagse liefdesleven waarderen met een respectabele 6,98 op een schaal van 10. Met de stijgende temperatuur springt dit cijfer echter naar 7,25 als de koppels tijdens hun zomervakantie samen genieten van seks.

Op de vraag waarom zij seks tijdens de vakantie hoger waarderen, geven ze als belangrijkste reden dat ze zich meer ontspannen voelen als ze weg zijn uit hun normale routine en uit de stress van het dagelijkse leven. De invloed van beter weer en een indrukwekkende omgeving werd als tweede oorzaak gegeven.

Tegelijkertijd met de uitkomsten start Philips de online verkoop van de Sensuele Stimulators in Nederland. Volgens Philips heeft het onderzoek bij koppels aangetoond dat de tijd rijp is voor een set producten die koppels met plezier samen kunnen gebruiken. 'Wellicht is het dan ook geen verrassing dat onze Sensuele Stimulators in recente tests werden gewaardeerd als 'het meest bevredigende seksspeeltje voor koppels in de markt', aldus Willy Goddaert van Philips.
Categorie:
Tag(s):