maandag, 28. december 2009 - 21:48

Nederlands grootste zaalvoetbaltoernooi van start

Regio

De drukste dag voor de organisatie van het grootste zaalvoetbaltoernooi in ons land het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi (PWZ) zit er op.

In twintig hallen verspreid over Drenthe en Overijssel werd maandagavond onder grote belangstelling voor de 33e keer door honderd teams afgetrapt voor het jaarlijkse PWZ-toernooi. Deze keer nemen er 51 zaterdagclubs en 49 zondagclubs aan het toernooi deel. Alle teams gingen maandagavond tegelijk van start in de voorronde van het zaalvoetbaltoernooi welke traditioneel word georganiseerd Protos uit Steenwijksmoer.

HZZV uit Hoogeveen de winaar van vorig jaar zal ongetwijfeld dit jaar proberen de titel de verdedigen. De kwartfinale zal worden gespeeld op woensdag 30 december in tien hallen. De halve finale is op zaterdag 2 januari. De nummers twee van de halve finale krijgen nog een extra mogelijkheid om zich te plaatsen voor de finale doormiddel van een tussenronde op woensdag 6 januari. De finale van het zaalvoetbalspektakel is op zaterdag 9 januari in Sporthal Angelslo in Emmen.
Provincie:
Tag(s):