dinsdag, 27. januari 2009 - 11:14

Nieuw beheer OJC De Comeet

Someren

Met ingang van 1 februari 2009 wordt het beheer van De Comeet 2009 overgenomen door Stichting De Ruchte. Ruim een jaar geleden heeft het bestuur van Stichting Jongerencentrum Someren, beheerder en exploitant van OJC De Comeet, aangegeven te willen stoppen met haar activiteiten.

De gemeente Someren hecht grote waarde aan voortzetting van het jongerenwerk in De Comeet en daarom is in overleg met het bestuur gezocht naar een andere beheersorganisatie/exploitant.

Stichting De Ruchte organiseert het beheer op een andere wijze als Stichting Jongerencentrum Someren. Uitgangspunt blijft natuurlijk de continuering van De Comeet als jongerencentrum en voortzetting van het jongerenwerk voor zowel de 16- als 16+ groepen. De verantwoordelijkheid hiervoor wordt opgepakt door de jeugd- en jongerenwerkers van ONIS. Met de Stichting De Ruchte en ONIS zijn voor een jaar afspraken gemaakt over het beheer en de inzet voor het jeugd- en jongerenwerk in De Comeet. Na dit jaar wordt bekeken of de inhoudelijke en financiële doelstellingen zijn gehaald en of deze wijze van beheer wordt gecontinueerd.
Provincie:
Tag(s):