woensdag, 18. maart 2009 - 20:28

Nieuw licht op moord op Marinanne Vaatstra

Amsterdam

De gruwelijke verkrachting van en moord op de destijds 16-jarige Marianne Vaatstra bracht een schok teweeg in Nederland. Tien jaar later is deze tragische zaak nog steeds niet opgelost. Tot op de dag van vandaag zitten de nabestaanden met vragen.

Wat is er gebeurd die Koninginnenacht in 1999? Wie heeft haar nog gezien? En de belangrijkste vraag: wie heeft haar vermoord? Op verzoek van de vader van Marianne laten de paragnosten van 'Het Zesde Zintuig - Plaats Delict' hun licht schijnen op deze cold case. De hele uitzending op donderdag 19 maart wordt hier aan besteed.

Peter, Tessa, Ingomar en Nicoline brengen nieuwe inzichten in de moord in het Friese Veenklooster. De daderomschrijvingen waren hierbij zo exact dat er een compositietekenaar is ingezet. Ook komen de paragnosten op stellige wijze gezamenlijk tot een nieuwe theorie. Alle informatie van de paragnosten is inmiddels doorgespeeld naar het Cold Case team. Met eventuele tips van kijkers naar aanleiding van deze uitzending gebeurt hetzelfde.
Categorie:
Tag(s):