maandag, 11. mei 2009 - 20:12

Nieuw online netwerk voor en door modellen

Amsterdam

SHORTLISTiD, het nieuwe online netwerk voor-en-door modellen wordt op 16 mei gelanceerd in de Amsterdamse Supperclub tijdens de SHORTLISTiD ‘09 Factory party. Het nieuwe concept wordt in twee versies gelanceerd: een besloten community voor modellen en een open netwerk voor iedereen die van fashion houdt.

Tijdens de party wordt ook de Dee Bag gepresenteerd, de duurzame boodschappentas die werd ontworpen door Daryl van Wouw.

SHORTLISTiD is opgericht door model Celine Prins met als doel professionele modellen wereldwijd te ondersteunen via een thuisbasis op Internet. Uit eigen ervaring weet Celine hoe het is om als model de wereld rond te reizen en nooit ergens helemaal ‘thuis’ te zijn: “SHORTLISTiD is samengesteld door een internationaal netwerk van modellen. Op ieder moment van de dag kunnen reizende modellen er essentiële informatie vinden over voor hen relevante onderwerpen. Voor iedereen die van fashion houdt, biedt de .net-versie daarnaast een betrouwbare internationale fashion cityguide van de hoogste kwaliteit.�
Categorie:
Tag(s):