woensdag, 1. april 2009 - 9:20

Nieuw Oranjevaasje voor burgemeesters

Koninginnedag Apeldooorn 2009 was voor de Art Director van Royal Leerdam Crystal onder andere dé aanleiding om een nieuw Oranjevaasje uit te brengen. Koninginnedag Apeldoorn 2009 in combinatie met het 100ste geboortejaar van prinses Juliana vraagt om een bijzonder object met eeuwigheidswaarde.

Ter ere hiervan krijgen burgemeester Fred de Graaf van de gemeente Apeldoorn en burgemeester Victor Molkenboer van de gemeente Leerdam op vrijdag 03 april een exemplaar van het Oranjevaasje overhandigd door Royal Leerdam Crystal. Dit is een vrij unieke gebeurtenis, omdat zij naast Hare Koninklijke Hoogheid Koningin Beatrix de eersten zijn die een exemplaar van het nieuwe vaasje in ontvangst mogen nemen.
Naast de burgemeesters zijn ook de directeur van Paleis Het Loo, de heer Ter Molen en de voorzitter van de Oranjeverenigingen Apeldoorn, de heer Boon, aanwezig.

De officiële presentatie van het Oranjevaasje is op 30 april a.s. Hare Koninklijke Hoogheid Koningin Beatrix neemt op die datum het eerste signeerde exemplaar in ontvangst. Vanaf 30 april is het Oranjevaasje op Paleis Het Loo en in de Kristalwinkel van Royal Leerdam te zien en te koop. Meer informatie over het Oranjevaasje is terug te vinden op www.oranjevaasje.com.
Provincie:
Tag(s):