woensdag, 22. april 2009 - 10:07

Nieuwe sponsor Arnhemse Bridge to Bridge

Arnhem

TenneT, dé elektriciteitstransporteur van Nederland, is de nieuwe sponsor van de Business Run van de Bridge to Bridge. Op 19 april 2009 tekenden Mel Kroon (algemeen directeur van TenneT) en Jeroen Tolmeijer (voorzitter van Stichting Bridge to Bridge), de overeenkomst.

Dit vond plaats in Deventer tijdens de IJsselloop, de andere bruggenloop, waar ruim 120 TenneT-medewerkers als deelnemer acte de presence gaven.

Voor TenneT is de Bridge to Bridge een sportief evenement dat past bij de visie van het Arnhemse bedrijf. Immers, TenneT heeft sportiviteit hoog in het vaandel staan en investeert hier dan ook in. Met het programma Committed Power kunnen medewerkers en partners van TenneT deelnemen aan gezamenlijke sportieve activiteiten zoals hardlopen, nordic walking en fietsen. Er doen bijna 500 deelnemers mee.

‘Gezondheid vinden we belangrijk,’ zegt directeur Mel Kroon. ‘Vandaar het sportprogramma Committed Power waar collega's samen trainen voor een uitdagend sportief einddoel in het buitenland. TenneT verzorgt een compleet programma met goede begeleiding, gezamenlijke trainingen en tussentijdse wedstrijden.’

Stichting Bridge to Bridge is zeer tevreden met TenneT als sponsor. ‘TenneT is een sportieve organisatie,’ geeft Jeroen Tolmeijer aan. ‘Het aardige is dat ze naast een substantiële financiële bijdrage ook voor veel extra deelnemers aan de Bridge to Bridge zorgen. Het zal behoorlijk groen en blauw zien op 13 september.’ Teams van vijf tot tien personen kunnen zich inschrijven voor de Business Run. De keuze bestaat uit vijf kilometer, tien kilometer of tien Engelse mijlen. De inschrijving hiervoor is geopend.
Provincie:
Tag(s):