maandag, 16. maart 2009 - 22:16

Nieuwe Veiligheidshamer in Nederland !

Dussen

[Advertorial] Met de start van de campagne “Auto te water ?� vanuit het Ministerie van Verkeer en Waterstaat in samenwerking met Bovag, Rai Veilig Verkeer Nederland en de ANWB, is onlangs op de Huishoudbeurs de Escape Hammer ® door Fijen To Make Life Easier gelanceerd.

Handige zaklamp met magneetvoet
De veiligheidshamer, die niet alleen bij nood is te gebruiken, doet ook dienst als hulpmiddel in en rond de auto. Middels de zaklamp met een magneetvoet kan men de zaklamp op elke plek, binnen of buiten de auto gebruiken. Dit is erg handig bij bijvoorbeeld het zoeken in het donker naar sleutels, de speen van een huilend kind of bij het verwisselen van een band.

Door de veiligheidshamer ook te gebruiken als handig hulpmiddel zal men er sneller meer vertrouwd mee raken en de gebruiker weet dan ook sneller waar de hamer in de auto is gemonteerd ten tijde voor nood.

Alarmlicht
De Escape Hammer ® heeft ook een alarmlicht, te gebruiken bij pech. Samen met de gordelsnijder en de hamer telt deze veiligheidshamer 7 functies. Doordat de Escape Hammer ® waterdicht is kan men deze zelfs “te water� gebruiken en kunnen andere passagiers met de felle zaklamp worden begeleid uit de auto.

De Escape Hammer ® wordt geleverd met een bevestigingsclip. Belangrijk is dat de elke veiligheidshamer binnen het bereik van de bestuurder en bijrijder wordt bevestigd. Onder de stoel heeft geen enkele zin, bij vastzitten in de gordel komt u daar nooit bij. Het eerste wat vaak moet gebeuren is de gordel snijden en daarna de ruit stukslaan en dan eruit.

Fijen partner Veilig Verkeer Nederland
Fijen To Make Life Easier BV is partner van Veilig Verkeer Nederland en zal van elke verkochte Escape Hammer ® een bijdrage afdragen. Met deze multifunctionele veiligheidshamer is er meer veiligheid in en om uw auto.
De Escape Hammer ® is te koop bij onder andere Halfords tegen de adviesprijs van € 12,95.

Escape Hammer ® is een geregistreerd en gepatenteerd product. Bel voor meer informatie of gebruik- en test resultaten 0416-352376 of kijk op de website www.escapehammer.nl.
Categorie:
Tag(s):