vrijdag, 24. april 2009 - 20:21

Officiële examens Duits en Frans aan de Roosevelt Academy

Middelburg

Mensen die een officieel diploma van het Goethe Institut uit Amsterdam willen halen, kunnen nu meedoen met groepen Roosevelt Academy Middelburg studenten. De Duitse culturele instelling zal bij voldoende kandidaten een examinator naar Middelburg sturen om de mondelinge examens voor het niveau B1 * af te nemen.

De examens zijn toegankelijk voor RA studenten, maar ook voor leerlingen in het voortgezet onderwijs in Zeeland en andere mensen die graag een dergelijk examen willen doen.

Verdere informatie is verkrijgbaar van RA Docente Duits Kathrin Steigerwald via k.steigerwald@roac.nl

Roosevelt Academy studenten die liever de Franse taal studeren kunnen nu ook deelnemen aan de examens voor de Franse diploma’s DELF en DALF. Roosevelt Academy docent, Marjolein Hageman, is officieel aangesteld als examinator door het Franse ministerie van Onderwijs. De diploma’s DELF (Diplôme d’Etudes en Langue Française) en DALF (Diplôme Approfondi de Langue Française) zijn internationaal erkend en certificeren het taalniveau Frans van buitenlandse studenten.

Studenten die verder willen studeren aan een Franstalige universiteit moeten minimaal over het niveau B2 * beschikken. De examens worden vanaf half juni afgenomen.

Deze mogelijkheid voor Frans staat momenteel alleen open voor RA studenten.
Provincie:
Tag(s):