maandag, 12. januari 2009 - 13:43

Onderzoek naar de vermissing Joanne Noordink

Aalten

De 27-jarige Joanne Noordink uit Aalten wordt sinds donderdag 11 december vermist. Sindsdien zijn er meerdere zoektochten gehouden in de bossen en bij de wateren rond Aalten. Hierbij werden onder meer speciale speurhonden ingezet en een helikopter van het Korps Landelijke politiediensten.

Bij het onderzoek wordt met diverse factoren rekening gehouden waaronder een vrijwillige verdwijning of suïcide. Aandacht in het programma Tros Vermist heeft tips opgeleverd. Deze worden op dit moment meegenomen in het onderzoek.

In de periode vanaf de verdwijning hebben politiemensen van het team Aalten tientallen mensen gesproken om een beeld van de vermiste vrouw te krijgen. Er zijn zoveel mogelijk contacten nagetrokken en in de omgeving van Aalten werd een uitgebreid onderzoek ingesteld.

De familie wordt van de ontwikkelingen op de hoogte gehouden. De politie roept mensen die informatie voor het onderzoeksteam hebben op om contact op te nemen via 0900 -8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.

Joanne Noordink is 27 jaar oud, blanke huidskleur, ongeveer 1.83 lang, slank postuur, blauw/grijze ogen, kort donker haar. De kleding die ze draagt is niet bekend.

Een foto is te zien op de site van de politie Noord- en Oost-Gelderland en op diverse mediasites.
Provincie:
Tag(s):