donderdag, 16. april 2009 - 14:47

Onderzoek naar moord gaat verder

Leeuwarden

De technische recherche gaat vandaag verder met het sporenonderzoek in de woning aan de Jan Lievensstraat waar woensdagochtend levenloze lichamen zijn gevonden. De forensisch specialisten hopen hun onderzoek vandaag te kunnen afronden.

Daarna zal door tactische rechercheurs de woning onderzocht worden op mogelijk andere informatie die bij kan dragen aan de zaak. Hoe lang daarna de woning en de directe omgeving nog afgezet en bewaakt blijft, is nog niet bekend.

Ook het buurtonderzoek wordt vandaag voortgezet. Tijdens het buurtonderzoek heeft de politie veel informatie gekregen. Al deze informatie wordt de komende dagen verwerkt en geanalyseerd. Woensdag is er sectie verricht op de twee stoffelijke overschotten bij het Nederlands Forensisch Instituut in Rijswijk. De sectie heeft diverse aanwijzingen opgeleverd. Deze aanwijzingen gaan gebruikt worden voor een reconstructie. Door middel van deze reconstructie hoopt het onderzoeksteam een duidelijk beeld te krijgen van wat zich in de woning ten tijde van het misdrijf heeft afgespeeld.
Provincie:
Tag(s):