vrijdag, 22. mei 2009 - 10:35

Onderzoek naar steekincident

Hoek van Holland

De politie van Hoek van Holland heeft een onderzoek ingesteld naar een steekincident. Donderdagavond ontstond er op de Badweg een vechtpartij tussen een 42-jarige inwoner van Hoek van Holland en een 26-jarige Rotterdammer. Hierbij trok de Rotterdammer op een zeker moment een mes.

Met het steekwapen verwondde hij zijn tegenstander in het bovenlichaam. Het slachtoffer wist het wapen in zijn bezit te krijgen, waarna de politie gewaarschuwd werd.

Gealarmeerde agenten waren rond kwart voor zeven aanwezig. Uit onderzoek werd duidelijk dat de verdachte naar een nabijgelegen snackbar gegaan was. De agenten hielden de verdachte vervolgens aan voor de betreffende snackbar aan het Stuifkenszand. Aangezien hij bij de worsteling ook behoorlijke verwondingen aan zijn handen had opgelopen, is hij naar het Hagaziekenhuis gebracht voor behandeling. Diezelfde avond is de verdachte overgebracht naar het politiebureau en ingesloten in afwachting van het onderzoek.

Het slachtoffer werd aan zijn verwondingen behandeld bij de huisartsenpost. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van de vechtpartij.
Provincie:
Tag(s):