vrijdag, 6. maart 2009 - 13:54

Online bloemetje bestellen

Nijmegen

Sinds deze week kunnen familieleden, vrienden en kennissen van patiënten die in het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis zijn opgenomen een bloemetje bestellen en gratis laten bezorgen via de website.

Het werkt eenvoudig. De eerste stap is het invullen van een formulier op www.cwz.nl. Het formulier is te vinden via de button 'bezoeker' en daarna 'bloemetje bestellen'. Zodra het is ingevuld en verstuurd, wordt de besteller opgebeld om een en ander te bevestigen. Vervolgens worden diezelfde dag de bloemen bezorgd. Voor het boeketje krijgt de besteller een rekening.

Het bloemetje voor een CWZ-patiënt is ook telefonisch te bestellen. Dit kan op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Het telefoonnummer is (024) 365 76 76. Het ziekenhuis heeft de volgende gegevens nodig: de naam van de patiënt, de betreffende afdeling en een telefoonnummer waarop de besteller bereikbaar is.

De website van het CWZ wordt steeds service-gerichter. Een aantal poliklinieken biedt de mogelijkheid om online een afspraak voor een consult te maken. Ook het inschrijven voor symposia kan voortaan digitaal. Het ziekenhuis gaat de online-mogelijkheden nog verder vergroten. De site www.cwz.nl wordt dagelijks door meer dan 1200 mensen bezocht.
Provincie:
Tag(s):