maandag, 20. juli 2009 - 11:13

Opnieuw pizzakoerier overvallen

Enschede

Een 18-jarige pizzakoerier uit Enschede werd zondag 19 juli omstreeks 21.30 uur overvallen op de Overmaatweg in Enschede. De man moest een bestelling afleveren op het afgesproken adres. Uit de bosjes kwam een onbekende man te voorschijn en bedreigde de man met een op een vuurwapengelijkend voorwerp.

De 18-jarige moest zijn portemonnee en telefoon afgeven. Een handlager stond de omgeving in de gaten te houden. Na het afgeven van de portemonnee, telefoon en eten mocht de 18-jarige wegrijden. De overvaller en handlager gingen er lopend vandoor op de Hegeboerweg in de richting van Lonneker.

De dader droeg een capuchon en had mogelijk een Marokkaans uiterlijk.
Afgelopen maandag 13 juli werd een 26-jarige pizzakoerier op de Knalhutteweg in Enschede overvallen op dezelfde wijze. De politie sluit niet uit dat het om dezelfde daders gaat.

Wellicht zijn er mensen die het een en ander hebben gezien van de overvallen. Deze worden verzocht zich te melden. Dit kan via het algemene nummer van de politie Twente, afdeling Enschede 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):