zaterdag, 14. februari 2009 - 23:22

Opsporings-berichtgeving bij de McDonald’s en Tulip Inn

Leiderdorp

Het onderzoek naar de twee dode mannen die vorige week donderdag 5 februari werden aangetroffen in Leiderdorp is nog in volle gang. De recherche wil graag alle relevante informatie vergaren die bij het oplossen van de moordzaak kan helpen. Daarom roept de politie mensen die in de buurt zijn geweest van het plaats delict en die mogelijk iets hebben gezien wat te maken kan hebben met hun dood, op om zich te melden.

Het gaat om personen die op woensdag(avond) 4 februari of in de nacht van die woensdag op donderdag in de buurt zijn geweest van het bouwterrein naast het pannenkoekenhuis aan de Persant Snoepweg in Leiderdorp.

Vlakbij de plek waar de lichamen werden gevonden, is de McDonald’s gevestigd. Zowel bezoekers van het restaurant als bezoekers van de McDrive hebben mogelijk iets gezien. Met name de bezoekers van de McDrive hebben een goed zicht op de omgeving. Bezoekers worden via een opsporingsbericht op de beeldschermen van de McDonald’s gevraagd zich te melden.

In de omgeving van de plaats delict bevindt zich ook een Tulip Inn hotel. Bij dit hotel plaatst de politie een stoepbord zodat ook hotelbezoekers worden geattendeerd op het opsporingsbericht. Een ander stoepbord wordt op een strategische plaats in de omgeving neergezet om andere voorbijgangers zoals hardlopers, fietsers of hondenuitlaters te bereiken.

Bijzonder is dat bedrijven aan het politieonderzoek hun medewerking verlenen. Met name het gebruik van de digitale schermen van McDonald’s is uniek in Nederland. Als politie denken we dat we op deze manier de juiste mensen kunnen bereiken. De opsporingsberichten blijven 14 dagen actief.

Mensen die menen iets te hebben gezien of gehoord kunnen bellen met :

Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000
Politie opsporingsnummer op 071-524 9039
Provincie:
Tag(s):