woensdag, 26. augustus 2009 - 9:08

Oranje geen gesloten boek voor Van Nistelrooij

(Elfvoetbal) Ruud van Nistelrooij maakte maandag na een afwezigheid van ruim negen maanden zijn rentree bij Real Madrid. De spits hoopt zo snel mogelijk fit te worden en wellicht zit er dan een terugkeer bij Oranje in.

"Ik heb vorig jaar bedankt, omdat ik fysiek problemen voorvoelde als ik op dezelfde voet verder zou gaan. Dat was eigenlijk al een voorbode van de blessure die ik een paar maanden later kreeg", zegt Van Nistelrooij in gesprek met De Telegraaf.

"Mocht het fysieke probleem straks niet aan de orde zijn, dan zou er een nieuwe situatie kunnen ontstaan, maar daar ga ik niet op vooruitlopen. Op dit moment heb ik in principe bedankt. Of er bij mij en ook anderen straks de behoefte ontstaat om dat te veranderen, dat zien we dan wel weer", vervolgt de 33-jarige aanvaller.

Om zijn plaats bij Real Madrid hoeft Van Nistelrooij zich, in tegenstelling tot de andere Nederlanders, geen zorgen te maken. "Natuurlijk wilde ook ik weten waar ik aan toe was, om zo tijdig bepaalde conclusies te kunnen trekken. Maar de trainer verzekerde me dat dit niet nodig was. Dus richt ik me nu op de concurrentie met de drie andere spitsen. Fysiek ben ik daar gelukkig weer toe in staat."
Categorie:
Tag(s):