donderdag, 29. januari 2009 - 11:20

Overval supermarkt Passage

Lelystad

Een Albert Heijn filiaal gevestigd aan de Passage is woensdagavond rond 21.00 uur overvallen door twee onbekende mannen. Dit meldt Politie Flevoland.

De caissière had net een andere klant geholpen toen er een man met een panty over zijn hoofd voor haar stond. De man had een mes in zijn hand en bedreigde haar. Ook de andere overvaller had een mes bij zich en nam een dreigende houding aan.

Zowel de caissière als een ander personeelslid bedacht zich geen moment en rende hard weg. De overvallers maakten geen buit en zijn vervolgens in onbekende richting vertrokken.

In de omgeving is door meerdere politie-eenheden gezocht, maar de daders werden niet meer aangetroffen. Door specialisten van Forensische Opsporing is een sporenonderzoek verricht. Het onderzoek naar deze overval is in behandeling bij Recherche district Noord.

Heeft u rond het tijdstip van de overval in de omgeving van deze supermarkt iets verdachts gezien, of bent u getuige geweest van deze overval meldt u zich dan bij de politie via: 0900-8844.

Kent u de daders maar kennen zij u ook, bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800
Provincie:
Tag(s):