donderdag, 6. augustus 2009 - 21:17

Overvaller slaat mogelijk drie keer toe in zelfde winkel

Roermond

In een tijdsbestek van 7 weken is drogisterij Schlecker aan de Hamstraat in Roermond 3 maal overvallen door vermoedelijk dezelfde man. Dit zegt de politie Limburg-Noord.

Op maandag 15 juni werd deze winkel voor de eerste keer overvallen en op maandag 13 juli voor de tweede maal. De politie plaatste, naar aanleiding van deze twee overvallen, een opsporingsbericht met de foto van de verdachte. Daarnaast besteedde de lokale omroep Vox, tijdens het weekend van 3 en 4 augustus, aandacht aan een van de overvallen. Dit opsporingsbericht leidde nog niet tot de aanhouding van de juiste verdachte.

Nu de drogisterij op dinsdag 4 augustus omstreeks 11.25 uur weer overvallen werd wil de politie opnieuw aandacht vragen voor deze reeks overvallen op deze drogist. Opnieuw werd er waarschijnlijk een overval gepleegd door dezelfde dader. Bij binnenkomst werden er camera beelden gemaakt van deze overvaller die de politie nu plaatst op de site van de politie Limburg-Noord, op twitter, en op buurtlink in Roermond.

Mocht dit opsporingsbericht niet leiden tot de gouden tip dan zal op dinsdag 18 augustus de zaak uitgezonden worden bij Opsporing Verzocht.
Provincie:
Tag(s):