vrijdag, 20. maart 2009 - 19:52

Parkeergarage De Barones beste van Nederland

Breda

Het Platform Detailhandel Nederland voert jaarlijks de Nationale Parkeertest uit. Daarbij worden bereikbaarheid, veiligheid, prijs, service en betaalmogelijkheden van parkeergelegenheden in Nederland onderzocht.
Dit jaar is de Parkeergarage Barones in Breda als winnaar uit de bus gekomen. Op vrijdag 20 maart heeft wethouder Wilbert Willems daarvoor een oorkonde in ontvangst genomen uit handen van Harry Bruijniks, voorzitter van de stuurgroep Bereikbaarheid van het Platform Detailhandel Nederland.

Het onderzoek voor de Nationale Parkeertest 2009 is uitgevoerd in de tweede helft van 2008 en in de eerste maand van 2009. Er zijn in 55 gemeenten 79 parkeergelegenheden bezocht. In al die gemeenten is ook naar het parkeren op straat gekeken. Net als voorgaande jaren zijn ook dit jaar de parkeergarages, parkeerplaatsen en parkeerterreinen beoordeeld aan de hand van vier hoofdcriteria: bereikbaarheid, veiligheid, betalen en service.

De Barones scoorde op alle punten ruim voldoende. Daanaast is ook de veiligheid prima in orde en het is er netjes en schoon.
Provincie:
Tag(s):